Zakelijk

Huur mij in als spreker

Ben jij op zoek naar een ‘gezonde’ toevoeging aan jouw retreat, masterclass, workshop, event of ander online programma? Of zoek je een expert die kan helpen bij het ontwikkelen van recepten / e-books? Dan kom ik graag in contact met jou! Vitaliteit op de werkvloer is ontzettend belangrijk! Investeer nu in de werknemers zodat zij lange tijd gezond, fit en energiek inzetbaar blijven. Geef jouw deelnemers van een retreat een mooie basiskennis over voeding mee (of wat dacht je van een retreat speciaal voor vrouwen met een zwangerschapswens?!), zodat zij daar thuis gelijk mee aan de slag kunnen of geef jouw werknemers een masterclass cadeau over een specifiek onderwerp.


“Weet jij hoe je als baas in de fysieke en mentale gezondheid van jouw werknemers kunt ondersteunen?” Ik deel mijn kennis tijdens een masterclass en/of workshop om de werknemers/deelnemers/volgers de balans te laten herstellen.  

gezonde werkplek

Mede-Auteur: Afval boek

Ben je op zoek naar een professional die jou kan ondersteunen bij het ontwikkelen/berekenen van recepten, schrijven van een blog / e-book? Dit behoort o.a. tot mijn diensten als zzp orthomoleculair diëtiste. December 22′ heb ik een dergelijke opdracht uitgevoerd voor Fitmetlotte

Fitmetlotte e-book