Werkwijze en Tarieven

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
(15 minuten)

Heb je na het lezen van de informatie op de website interesse in een van mijn trajecten? Wil je een orthomoleculair consult plannen maar weet je nog niet helemaal zeker of dit de juiste keuze voor jou is?

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek heb je de mogelijkheid om kort jouw verhaal te delen, en vragen te stellen. Ik kan tijdens dit gesprek kort toelichten wat ik voor jou kan betekenen. Ik bied deze dienst aan omdat het belangrijk is dat therapeut en client bij elkaar passen. Wij kunnen door middel van dit gesprek samen inschatten of ik de juiste persoon ben om jou te helpen! 

Intake formulier

Besloten om een orthomoleculair traject te starten? Ik mail jou een uitgebreide vragenlijst alvorens je bij mij op intake komt. Ik kan mij op deze wijze goed voorbereiden op ons gesprek en alvast een beeld vormen van jouw huidige gezondheidsstatus.  

Tarieven per 01-01-2023

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek (15 min max: Gratis)
  • Intake orthomoleculaire therapie (90 minuten, €115,-)
  • Vervolgconsult orthomoleculaire therapie (45 minuten, €57,- )
  • Korte consultatie mail/telefoon (+/- 15 min €20,-)
  • Uitwerktijd mail/telefoon (+/- 15 min €20,-)
* De prijzen van de consulten zijn gebaseerd op indirecte en directe tijd. Indirecte tijd is alle tijd waarbij de client niet daadwerkelijk bij mij aanwezig is. O.a. het uitwerken van adviesplannen, analyseren van onderzoeken en beantwoorden van vragen vallen hieronder). 

* Consulten worden niet vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

* Het is bij mij vanaf heden ook niet meer mogelijk om de drie uur ‘dieetadvisering’ (diëtetiek) uit de basisverzekering in te dienen bij de zorgverzekeraar. Zorgverzekeraars stellen veel extra voorwaarden aan de therapeut om voor vergoeding in aanmerking te komen. Ik heb er voor gekozen meer vrijheid te willen ervaren in mijn behandeling en de te volgen scholingen. Ik voldoe vanaf heden niet meer aan deze voorwaarden. Ik ben en blijf wel diploma geregistreerd in het ‘Kwaliteitsregister Paramedici’ 

Labonderzoek

Ik bied sinds kort laboratorium onderzoek aan. Ik ben van mening dat dit een enorme meerwaarde heeft in de behandeling, want meten = weten. Labonderzoek is een mooie manier om meer inzicht te krijgen in de gezondheidsstatus van het lichaam. Het is aan de hand van een intake soms moeilijk om de vinger te leggen op waar daadwerkelijk het probleem zit, soms is er nét een beetje extra nodig, laponderzoek is daarbij een ideale uitkomst voor de therapeut. Er zijn veel uiteenlopende testen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: 


– Voedsel intolerantie- en allergie testen;

– Volledig vitamine en mineralen panel man/vrouw; 

– Darmscreening / darmmicrobioomtest;

– Volledig schildklierprofiel;

– Hormoonprofiel vrouw (oestrogeen, progesteron, testosteron, DHEA);

– Omega 3 index (EPA / DHA).


Het is gemakkelijk om deze testen thuis uit te voeren. De desbetreffende testkit wordt door het lab aangeleverd bij jou thuis. Je gaat vervolgens zelf naar een toegankelijk prikpunt in de buurt en levert daarna je de testkit zelf af via een POST NL punt. De uitslag bespreken wij in een vervolgconsult. 

"Wat is het huidige saldo op jouw gezondheidsrekening?"

"The greatest wealth is health"