EMB Traject

Voor wie?

Wil jij graag weten of je een tekort hebt aan vitamines en mineralen? Ben je vaak moe? Heb je last van je darmen,  en of problemen met je huid? En wil je graag weten waar dit vandaan komt? Die klachten hoef je namelijk niet zomaar te accepteren! Het is beter om naar een oplossing te zoeken. Samen kijken we waar jouw lichaam het meeste behoefte aan heeft, en kom jij terug in je kracht. Dit traject bevat een op maat gemaakt plan voor jou, op basis van jouw bloedbeeld. Deze test heeft een meerwaarde voor mij als therapeut. Dit is geen middel om een diagnose te stellen. Het toont verschillende verstoringen/problemen aan in het lichaam die kunnen ondersteunen bij het behandelen van jouw klachten. Het geeft mij richting waar ik aan moet denken om vooruitgang te boeken in jouw behandeling. 

Batterij opladen

Wat is EMB?

Wat betekent energetisch?

Einstein leerde ons eerder ooit al dat alles in het universum uit energie bestaat. Het hele universum hangt aan elkaar door trillingen en frequenties. Alle cellen hebben een cel-eigen energetisch waarde. Met bepaalde apparatuur is het mogelijk om de energetische frequenties te vergelijken met die van ons lichaam. Het is niet zichtbaar of tastbaar, maar energie is overal. Op deze wijze kan een disbalans in kaart worden gebracht. 


De Energetisch Morfologische Bloedtest bestaat, naast het meten van reguliere (biochemische) waarden ook uit deze energetische waarden. Naast verstoringen regulier, kan deze test daarmee ook tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. 

EMB Traject

Wat wordt er geanalyseerd met de EMB test?

Basis hematologie

Het eerste deel van de EMB test bestaat uit de basis hematologie. “Hoe zit het met jouw rode bloedcellen, is je ijzergehalte in het bloed goed? Hoe groot is de hoeveelheid witte bloedcellen in het bloed?” Dit zijn enkele voorbeelden. Dit onderdeel is voor de therapeut van belang om te zien of er afwijkingen in het bloed en/of beenmerg zijn gevonden.  Indien hier rode vlaggen gesignaleerd worden zal ik u doorverwijzen naar de huisarts. 

Energetische meting

Bovenstaand is kort uitgelegd wat ‘energetisch’ betekent. Bloed bevat energetische trillingen. Het lichaam geeft trillingen af en met behulp van apparatuur die dit kan meten, geeft ons lichaam aan waar de verstoringen aanwezig zijn. Deze test geeft op die manier weer waar eventuele voedingstekorten aanwezig zijn en welke energetische belastingen jouw systeem verstoren. Deze verstoringen kunnen in verband worden gebracht met jouw klachten. Een aantal voorbeelden van waar de energetische test inzicht in kan geven zijn: 


– Darmverstoring

– Vrije radicalen belasting 

– Allergenen 
– Leverbelasting

– Hormonale verstoringen 

– Parasiet-, en schimmelbelasting 

– Toxische belasting (gifstoffen in het lichaam) 

– Schildklierproblemen

Microscopisch onderzoek

Het tweede onderdeel is microscopisch onderzoek. Het lab bekijkt o.a. de vorm van jouw cellen. “Zijn er bijvoorbeeld opgestapelde cellen te zien? Zijn de cellen netjes flexibel? Is er sprake van verzuring?” Dit is een mooie aanvulling op het onderzoek omdat men op deze wijze kan bepalen wat prioriteit heeft in de behandeling. 

EMB test

Nieuwsgierig geworden naar een uitslag van een EMB Test? 

Klik hier om een voorbeeld van een EMB test te bekijken. 

EMB Traject: 3 maanden

"EMB TRAJECT: INTENSIEF"

– ONLINE OF OP LOCATIE –

 

Jij hebt al een tijd vage klachten. Je kan deze klachten niet plaatsen maar ze beïnvloeden jouw dagelijks leven al een tijd. Denk bijvoorbeeld aan: 

 

– Het hebben van weinig energie, uit bed komen kost veel moeite; 

– Vaak ziek voelen;

– Haaruitval/broze nagels; 

– Acné, eczeem of andere huidklachten; 

– Voedselintoleranties; 

– Last van steeds terugkerende ontstekingen; 

– Je hormonen zijn door de war; 

– Somberheid; 

– Darmklachten (misschien heb je de diagnose PDS reeds gekregen of kamp je met obstipatie/diarree?);

Steeds terugkerende infecties (bijvoorbeeld een koortslip); 

– Migraine; 

 

EMB TEST FYSIEK OF ONLINE

  •  Een gezondheidsanalyse dmv een uitgebreid bloedonderzoek en (online) vragenlijst voor het consult; 
  • (Online) intake van 60 minuten. Let op: Je krijgt in dit gesprek gelijk een aantal adviezen en tips mee om alvast te starten + we nemen de EMB test in dit consult af. 
  • De EMB Bloedtest (inclusief verzendkosten en analysekosten lab); 
  • Na +/- 4 weken een vervolgconsult van 45-60 minuten om de uitslag te bespreken. 
  • Adviesrapport (inclusief persoonlijk behandelplan met voedings-, leefstijl- en suppletie advies. 
  • De mogelijkheid om mij te mailen met vragen tijdens het gehele traject van 3 maanden. 

€ 299