Orthomoleculair diëtist voor vruchtbaarheid

1:1 Begeleiding voor vruchtbaarheid

Het 1:1 begeleidingstraject voor vruchtbaarheid begint met een uitgebreid intake consult van 90 minuten, waarin we jouw persoonlijke situatie in kaart brengen. 


Dit intake consult is volledig gericht op het begrijpen en verbeteren van jouw algehele gezondheid en vruchtbaarheid. Wij bespreken o.a. jouw medische geschiedenis (met extra aandacht voor jouw reproductieve gezondheid), voedingsstatus, lab waarden, slaap, mate van stress en eventuele obstakels die je hebt ervaren. 

Analyse van jouw 'vruchtbare' situatie tijdens de intake

Samen kijken we naar jouw vruchtbare situatie. We brengen alles zo specifiek mogelijk in kaart om een zo volledig mogelijk beeld te creëren, en (indien medisch niets gevonden) mogelijke oorzaken van de onvruchtbaarheid te identificeren.


Belangrijk om te weten is dat mijn focus als orthomoleculair diëtist met name ligt op het verbeteren van de eicel-  en zaadcel kwaliteit, het verbeteren van de ovulatie, het baarmoederslijmvlies en/of de algehele gezondheid met behulp van voeding en leefstijl. Dit kunnen doelen zijn waar wij in dit drie maanden traject aan werken. 

Jouw doelen en verlangens

Ik hecht veel waarde aan jouw doelen en verlangens. Tijdens het intake consult moedig ik jou aan om openhartig te zijn over wat jij hoopt te bereiken en wat jij van mij verwacht tijdens het drie maanden traject. Jouw dromen en verlangens staan centraal in ons traject. We gaan er samen alles aan doen om deze te verwezenlijken. Er is altijd ruimte voor overleg en het belangrijkste voor mij als therapeut is dat jij je zelfverzekerd en volledig op jouw gemak voelt bij mij. 

DSC01903

Vervolgconsulten en ondersteuning

Na het intake consult plannen wij vervolgconsulten van 45 minuten in na 2,8 en 12 weken. Dit doen wij om jouw voortgang te monitoren. Indien nodig kan ik bijsturen in de aanpak.

 

Gedurende het traject krijg je persoonlijk voedingsadvies en indien nodig een supplementprotocol, volledig afgestemd op jouw behoeften om jouw vruchtbaarheid te verbeteren. Wij werken samen aan het optimaliseren van jouw gezondheid om de kans op een succesvolle zwangerschap te vergroten. 

 

Als onderdeel van dit drie maanden traject zal ik (indien nodig) contact zoeken met jouw huisarts of specialist, waarin ik aanbeveel om extra bloedonderzoek uit te voeren. Dit doe ik als ik vanuit mijn expertise denk dat het nodig is om eventuele onderliggende oorzaken van ondervruchtbaarheid te identificeren. 

Individueel bloedonderzoek en snelle communicatie

Ik bied de mogelijkheid om individueel bloedonderzoek te doen via een privé lab. Dit kan mij helpen om dieper inzicht te krijgen in jouw vruchtbaarheid. Belangrijk om te vermelden is, is dat deze extra service niet bij de prijs van dit traject is inbegrepen. Ik zal slechts een aanbeveling doen voor eventueel extra bloedonderzoek, de keuze is altijd aan jou of wij dit daadwerkelijk uitvoeren. 

 

Gedurende het hele traject kun jij rekenen op mijn snelle ondersteuning via mail en Whatsapp, met gegarandeerde reactie binnen maximaal één werkdag. 

Jouw wens om moeder te worden verdient de best mogelijke zorg en begeleiding. Voeding en leefstijl zijn van onderschatte waarde bij de ondersteuning van dit doel. Schrijf je vandaag nog in voor mijn 1:1 begeleidingstraject en geef jouw vruchtbaarheid de aandacht en zorg die het verdient. 

Werken wij de komende drie maanden samen aan het verbeteren van jouw fertiliteit? Maak dan via onderstaande agenda gelijk een afspraak en verzeker jouw plek voor persoonlijke begeleiding! Ik beloof je dat je daar geen spijt van krijgt!

Toch nog niet helemaal overtuigd van de toegevoegde waarde van een fertiliteitsdiëtist? Plan een vrijblijvend 15 minuten kennismakingsgesprek in met mij via deze link