Zwanger worden? Ontvang drie maanden op maat gemaakte begeleiding voor optimale vruchtbaarheid!

Zwanger worden & blijven: 3 maanden pakket.

In 3 maanden van onzekerheid, twijfels en weinig vertrouwen in het eigen lichaam, naar: Een optimale vruchtbaarheid, vertrouwen, meer kennis (die levenslang meegaat) én een gezonder lichaam! 

 

Hét 1:1 online coaching programma dat jou gaat helpen om te leren wat je vooral WÉL moet doen om jouw vruchtbaarheid op een natuurlijke manier te verbeteren! 

 

Je bent gestopt met anticonceptie, maar....

Het zwanger worden is voor jullie helaas niet zo snel gegaan als verwacht. Je overweegt verder onderzoek te doen (óf hebt dit misschien al gedaan). Misschien blijkt alles zelfs in orde te zijn en hebben jullie de boodschap gekregen om te blijven proberen. De onvruchtbaarheid is onverklaarbaar. Je kunt dit misschien moeilijk accepteren en bent ondertussen op zoek gegaan naar meer informatie op internet. Het is moeilijk onderscheid te maken tussen wat daadwerkelijk kan helpen om jouw vruchtbaarheid te verbeteren en wat ‘onzin’ is. 


Je weet stiekem best dat jouw leefstijl of voedingspatroon beter kan, maar je weet niet waar je moet beginnen. HELP! Er staat zo veel op google. Je slikt braaf jouw foliumzuur supplement en hebt misschien ook de alcohol al afgezworen, “wat moet je nu nog meer doen voor resultaten?” Je wilt voorkomen dat het jouw leven nog verder overneemt en bent er klaar voor om je professioneel te laten begeleiden. Je hebt de afgelopen tijd zelf geëxperimenteerd en hebt nu wéér een negatieve zwangerschapstest in handen. Je komt tot de conclusie dat alles wat je tot op heden hebt gedaan geen resultaat heeft gebracht en dat het nu écht tijd is om hulp in te schakelen. 


Het is spannend! Maar geloof mij: Het is daarnaast ook héél erg fijn als iemand jou aan de hand neemt en jou van een concreet plan voorziet. Jij en jouw partner hoeven het dan alleen nog uit te voeren! 

Waarom 3 maanden?

 

Wist jij dat een volwassen ‘follikel’ al 100 dagen onderweg is wanneer de ovulatie plaatsvindt? Dat betekent dat de gezondheid van jouw ‘corpus luteum (geel lichaam)’ afhankelijk is van alles wat invloed had op jouw rijping van de follikel gedurende die 100 dagen. Alles wat jij in de 100 dagen voor de ontwikkeling van de nieuwe follikels doet is van invloed op de zwangerschap en de gezondheid van de eicel. Tijdens het 3-maanden traject help ik jou en jouw partner om te doen wat het gezondst en meest gunstig is voor jullie toekomstige kindje. 

Waarom kiezen voor professionele begeleiding?

Vaarwel twijfels en onzekerheden. Je hebt duidelijk inzicht in welke stappen jij moet zetten om jouw kansen op een zwangerschap te vergroten. 

Jouw vruchtbaarheid optimaal ondersteunen? Jij weet voortaan wat je dagelijks op het menu moet zetten. 

Jouw wens om moeder te worden verdient de best mogelijke zorg en begeleiding. Voeding en leefstijl zijn van onderschatte waarde bij de ondersteuning van dit doel. Schrijf je vandaag nog in voor mijn 1:1 begeleidingstraject en geef jouw vruchtbaarheid de aandacht en zorg die het verdient. 

Werken wij de komende drie maanden samen aan het verbeteren van jouw fertiliteit? Maak dan via onderstaande agenda gelijk een afspraak en verzeker jouw plek voor persoonlijke begeleiding! Ik beloof je dat je daar geen spijt van krijgt!

Toch nog niet helemaal overtuigd van de toegevoegde waarde van een fertiliteitsdiëtist? Plan een vrijblijvend 15 minuten kennismakingsgesprek in met mij via deze link